Universiteit van Nederland zet na 10 jaar de tijd stil in Carré

De tijd vliegt. De Universiteit van Nederland bestaat al tien jaar en dus zetten we de tijd stil. Een ‘freeze of time’ in de mooiste collegezaal van Nederland, Carré. Ben je erbij?

16x9.png
  • png

De tijd kan voor of tegen je werken, kan snel of langzaam gaan. De tijd kan een fractie van een seconde zijn of miljarden jaren. Maar wat we zeker weten: zonder tijd kunnen we niet leven. Toch gaan we het proberen: we stoppen de tijd.


We maken een show die in no-time voorbij vliegt. De beste wetenschappers van Nederland zijn de artiesten. Allemaal hebben ze een andere kijk op tijd. De eerste namen die we bekend maken zijn: psychiater en filosoof, Damiaan Denys (Universiteit van Amsterdam), paleoklimatoloog, Mei Nelissen (Universiteit Utrecht) en neuropsycholoog en bewegingswetensschapper Erik Scherder (Rijksuniversiteit Groningen, Vrije Universiteit Amsterdam, Open Universiteit). Later volgen er meer.


Laat je verrassen door de inzichten en experimenten van deze topwetenschappers, bekend van 10 jaar Universiteit van Nederland. De combinatie van tijdloosheid, wetenschap en muziek zorgt ervoor dat je de zaal met nieuwe inzichten verlaat. Zonder dat het je een seconde heeft gekost.

Tickets: carre.nl/voorstelling/universiteit-van-nederland


Contactgegevens

Ontvang het laatste Universiteit van Nederland nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL